Våre tjenester

Tjenester vi leverer

Er du usikker på hva ditt tak har behov for så gjerne kontakt oss, så kommer vi på en gratis befaring. Vi er blikkenslagere som prøver å hjelpe alle husholdninger og bedrifter med gode tak.

Kontakt oss

Membran

Gummimembranene våre er svært formbare og smidige. De er lette å jobbe med og tåler store bevegelser. De blir ikke sprø, eller sprekker opp og bærer lang levetid! Vi legger membran på tak som er under 9 grader.

Beslagarbeid

Vi har lang erfaring med alle slags typer blikkenslagerarbeid, og har mange års erfaring med faget. Vi vet av erfaring at godt håndverk gir et godt resultat. Våre medarbeidere kan skreddersy løsninger etter ditt behov, og er løsningsorienterte.

Taktekking

Taktekking betegner forskjellige teknikker og bruk av materialer for å gjøre tak på byggverk tette mot vind, nedbør og andre klimatiske påvirkninger.

Taksikring

Taksikring er utrolig viktig av mange grunner. Vi leverer alt innen taksikring som blant annet snøfangere, stigetrinn, takstige, takbro, o.l.

Piper og luftehatter

Vi produserer og monterer alt pipebeslag og luftehatter slik at det er perfekt tilpasset ditt tak og budsjett. Våre blikkenslagere leverer kvalitet av høy standard slik at taket ditt både ser perfekt ut og er perfekt.

Takrenner og nedløp

Våre blikkenslagere har lang og solid erfaring innen takrenner og nedløp. Vi leverer og monterer takrenner og nedløp i de fleste materialer og farger.

Ventilasjon

Frisk luft er essensielt i alle bygg. Vi prosjekterer og utfører gode ventilasjons løsninger til alle bygg. Vi har sterke kunnskaper innen ventilasjon og har lang erfaring med alle ventilasjonsanlegg.